Exposities

Tentoonstelling in het Stedelijk Museum in Aarschot – België
Vanaf begin december 2016 is in het Stedelijk Museum in Aarschot de tentoonstelling die eerder in Venlo is gehouden, opnieuw te bezichtigen. Klik hier voor meer informatie.

De opening van de tentoonstelling is op 3 december 2016; Ariane de Ranitz, auteur van het boek Louis Raemaekers: ‘met pen en potlood als wapen’ houdt een inleiding.


Tentoonstelling Louis Raemaekers – in Venlo

advertentieDe tentoonstelling Ten strijde met potlood en pen: Louis Raemaekers herontdekt was te zien in het Limburgs Museum in Venlo, tot 3 mei 2015. Voor meer informatie over deze tentoonstelling in het Limburgs Museum, klik hier.


Louis Raemaekers: van Roermondenaar tot wereldburger
Politiek tekenaar Louis Raemaekers ( Roermond 1869 – Scheveningen 1956) stond, samen met de eveneens uit Roermond afkomstige politiek tekenaar Joep Bertrams, centraal in een expositie, die tot en met 25 januari te bezichtigen was in het Cuypershuis in Roermond. De Raemaekers-tentoonstelling is vanaf heden beschikbaar als reizende tentoonstelling.

De expositie laat zien hoe deze zoon van een Roermondse boekdrukker en uitgever de loop van de wereldgeschiedenis mede heeft bepaald.

Klik hier voor meer informatie over deze tentoonstelling.

IMG_4467